BALIKESİR / BURHANİYE - Bahadınlı Ortaokulu

Kas

10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ü anma etkinlikleri çerçevesinde ilçemizde düzenlenen resim yarışmasında 2. lik kürsüsüne çıkan 7/A sınıfı öğrencimiz Kübra Zorlu'yu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, vefatının 85. yıl dönümü bugün. Onun Türk milleti için oluşturduğu yol haritasında kalmak ve muasır medeniyetler seviyesine çıkmak için var gücümüzle mücadele etmeye devam ediyor, onu saygı ve rahmetle anıyoruz.

Kas

OKULUMUZDA PAZAR GÜNÜ GERÇEKLEŞEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARINDA COŞKU VE MUTLULUK HAKİMDİ. HEP BİRLİKTE CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA BİR KEZ DAHA, İYİKİ CUMHURİYET VAR DEDİK. BU VESİLE İLE BİZE BU BAYRAMI ARMAĞAN EDEN BAŞTA MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü VE TÜM ŞEHİTLERİMİZİ SAYGI VE RAHMETLE ANDIK. NİCE YÜZYILLARA, YAŞASIN CUMHURİYET!

Kas

Öğrencilerimiz ile gerçekleştirdiğimiz Uçurtma Şenliği etkinliğinde eğlenceli anlar yaşadık ve çok eğlendik. Değerli müdür yardımcımız Tanju Besen'in uçurtmalar ile ilgili hırsı gözlerden kaçmadı.

Ekm

Bahadınlı Ortaokulu olarak Teknofest'i İzmir'de ziyaret ettik. Çocuklarımızın heyecanları ve mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Bizlere bu imkanı veren, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Yeni okulumuzun inşaatını ziyaret eden Sn. Balıkesir Vali Yardımcımız Mustafa Çek, Sn. Burhaniye Kaymakamımız İlyas Memiş ve Sn. Burhaniye İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Bora Zihni gelişmeleri ve okulumuzun inşaatındaki son durumu yerinde inceledi.

Eyl

Yeni okulumuzun inşaatında artık sona doğru yaklaşıyoruz. Öğrencilerimiz ve bizler dört gözle yeni okulumuza geçeceğimiz zamanı bekliyoruz.

Eyl

Öğrencilerimiz ile nihayet buluştuk ve onlardan aldığımız pozitif enerji ile daha da güçlendik. Biliyoruz ki İlköğretim davası, insan olma, ulus olma davasıdır. Yeni eğitim öğretim sürecinde, velilerimiz ve öğrencilerimizle aramızdaki iş birliği güçlü bir şekilde devam edecek. Bugün her yıl düzenli olarak kutladığımız İlköğretim Haftamızı kutladık ve öğrencilerimizin gözlerindeki ışıltı bizi çok mutlu etti.

Eyl

Yoğun geçen 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılı ardından yaz tatiline giden öğretmenlerimiz, 4 Eylül 2023 tarihinde Sayın Milli Eğitim Bakanımız Yusuf Tekin'in açılış konuşması ile birlikte 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılına merhaba dedi. Konuşma sonrası gerçekleştirdiğimiz Öğretmenler Kurulu toplantımızda, geçtiğimiz yılı ve yeni yıla ilişkin planlamalarımızı değerlendirdik. Bir haftalık Seminer çalışması sonrası 11 Eylül 2023 tarihinde öğrencilerimizle birlikte yoğun bir çalışma dönemi bizleri bekliyor olacak. Yeni Eğitim öğretim yılının tüm camiamıza hayırlı olmasını dileriz.

Ekm

OKULUMUZ ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ İÇİN MEB'İN ÇALIŞMA FASÜKÜLLERİ  EKLENMİŞTİR.

Haz

Okulumuz 7/A sınıfı öğrencilerinin 2.Dönem boyunca Büyük bir gayretle hazırlıklarını yaptığı ´´Benim Komik Ailem´´adlı tiyatro oyunu 8 Haziran Perşembe günü Belediyemiz Reha YURDAKUL Gösteri Merkezi´nde seyirciyle buluştu.Öğrenci velilerimiz,İlçemizin diğer okullarının öğrencilerinin ve vatandaşlarımızın yoğun ilgi göstermesi öğrencilerimiz tarafından sevinçle karşılandı.

Katılımlarıyla bu sevinci bize bizzat yaşatan Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Cemil BAHADIR´a,İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ferhan LEVENT´e,Bahadınlı Mahallesi Muhtarı Sayın Sebahattin AVCI´ya,Hürriyet Orta Okulu Müdürü Sayın Karanfil BİLGİN´e,Nadir Tolun İlkokulu Müdürü Sayın Nadide ZEYBEK´e,Pelitköy Orta Okulu Müdürü Sayın Handan KAPLAN´a ve Cumhuriyet İlkokulu Müdür Yardımcısı Sayın Berna TOY´a ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz.