BALIKESİR / BURHANİYE - Bahadınlı Ortaokulu

May

16.05.2024 Perşembe günü okulumuzun 8.sınıf öğrencileriyle ilçemizde bulunan ortaöğretim kurumlarına bir gezi gerçekleştirdik. Bu gezi kapsamında Hasan Akın Anadolu Lisesi, Ayşe Akpınar Mesleki ve Teknik Anadolu  Lisesi, Burhaniye Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu  Lisesi, Burhaniye Hacı Mehmet Fevzi Köylü Anadolu İmam Hatip Lisesi, Celal Toraman Anadolu Lisesi ve Şehit Hasan Çoban Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine gidildi. Liselerimizin Rehber öğretmenleri tarafından okullar ve bölümler ile ilgili tanıtım çalışmaları yapıldı. Öğrencilerimizin zihinlerindeki sorulara cevaplar verildi.  Bu kısıtlı süre içinde öğrencilerimizi aydınlatan Rehber öğretmenlerimize ve okul idarelerine teşekkürü bir borç biliriz.

May

Bizlere verdiğiniz tüm emek ve fedakarlıklar için ne kadar teşekkür etsek azdır. Her şey için minnettarız, hayatımızı şekillendiren ve bize yol gösteren canım annelerimiz. Sizin şefkatiniz, dünyadaki en güvenli liman. Ne zaman bir sığınak ihtiyacı hissetsek, sizin kollarınız bizim evimiz olur. Hergün anneler gününü kutlasak, milyonlarca hediyeye boğsakta yine de borcumuz ödenmez. Her zaman yüzünüz gülsün inşallah, iyiki varsınız. Okulumuzda gerçekleşen Anneler Günü programımızda emeği geçen değerli öğretmenlerimiz Çağla Karademir, Gökçe Karahan Memiş ve Gülşen Civelek'e tesekkür ederiz.

May

İzmir Sasalı Doğal Yaşam Parkı'na 11.05.2024 Cumartesi günü okul gezisi düzenlenmiştir.Bu gezide emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız.

Nis

Resimlerimizden de anlaşılacağı üzere çok eğlendik :) Geleceğe güzel bir anı bıraktık. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramımız kutlu olsun.

Nis

Değerli öğrencimiz Kübra Zorlu, ilçemizde düzenlenen "Çanakkale Savaşları'nın 109. Yıl Dönümü Anma Törenleri"kapsamında yapılan resim şiir ve kompozisyon yarışmalarında yaptığı resim ile derece almıştır. Yine Burhaniye'de düzenlenen "Haydi Burhaniye Söyle" müzik yarışmasından da okulumuza derece ile dönmüştür. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

Yapmış olduğumuz bu yenileme işlemi ile yirmiden fazla eskimiş ve dökülmüş panoyu okulumuza geri kazandırdık. Okulumuza hayırlı olsun.

Şbt

2023-2024 Eğitim - Öğretim yılı 2. Kanaat Dönemi başladı. Okul Müdürümüz sayın Muhammet ŞENYİĞİT'in açılış töreninde yaptığı konuşmada ikinci dönemin en az ilk dönem kadar önemli olduğunu, herkesin sorumluluklarının bilincinde olmasını arzu ettiğini, öğrenme sürecinin ömür boyu bitmeyeceğini ve kendimizi sürekli geliştirmemiz gerektiğini vurguladı. Ardından İkinci Dönem'in tüm Eğitim Öğretim camiasına hayırlı olmasını temenni edip, konuşmasını sonlandırdı. İstiklal Marşımız okunduktan sonra öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz sınıflarına geçerek eğitim ve öğretime başladı.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı bugün itibari ile sona erdi. Öğrencilerimiz karneleri alarak yarıyıl tatillerine başladılar. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası etkinlikleri çerçevesinde bugün "Görsel Sanatlar" ve "Spor" etkinliklerimizi gerçekleştirdik.

Ock

Bugünkü etkinliklerimizi Dönem Sonu Faaliyet Haftası etkinlikleri çerçevesinde komedi ve oyuna ayırdık.

Ock

İkinci günde de dönem sonu etkinliklerimiz ara vermeden devam ediyor.

Ock

Vatanımız uğrunda can veren aziz şühedamızı ve 12 Ocak 2024 tarihinde meydana gelen hain terör saldırısında  hayatını kaybeden şehitlerimizi anmak, aziz şehitlerimize minnettarlığımızı ifade etmek amacıyla okulumuzda  15 Ocak 2024 tarihinde bayrak töreninde 1(bir) dakikalık saygı duruşunda bulunulmuştur. Ruhları şad olsun.

Ara

Bilişim teknolojileri, internetin ve sosyal medyanın bilinçli, güvenli, etkin kullanımının sağlanmasına yönelik çocuk ve gençler başta olmak üzere tüm toplumu bilinçlendirmek ve farkındalıklarını sağlamak amacıyla öğrencilerimize ve velilerimize yönelik gerekli bilgilendirme çalışmaları yapılmıştır.

Ara

15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen, demokrasi tarihimize kara bir leke olarak geçen bu olayı unutmamak ve unutturmamak için..