BALIKESİR / BURHANİYE - Bahadınlı Ortaokulu

BAHADINLI MAH. 2150 SK. BAHADINLI ILKOKULU BLOK NO: 19 BURHANİYE / BALIKESİR
Yeniliğin,değişimin ve başarının adresi BAHADINLI ORTAOKULU
Misyon
Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda, sürekli ve hızla gelişen eğitim sürecinde, ulusal ve evrensel değerleri benimseyerek, bilimsel düşünen, bilgiyi yöneten, paylaşan, problem çözme, karar verme becerisi gelişmiş, yeniliğe açık, kendisi ve toplumuyla barışık bireyler yetiştirilmesi için etkin ve kaliteli hizmet sunmak .Okulumuz (EU2020)Eğitim çerceve planı ve Milli Eğitim 2023 vizyonu çerçevesinde okulumuzun vizyon,misyon, değerlerine ve hedeflerine uygun olarakBahadınlı Ortaokulunun ulusasal ve uluslararasılaşma ortamındasürekli öğrenen ve kendisini geliştirme içerisinde olan bir okuldur.
Öğretim Şekli :NORMAL GÜNDÜZ
08.40-15.30
KALORİFER MERKEZİ SİSTEM
Köy otobüsü mevcuttur.
Yerleşim Yeri
Bahadınlı Köyü zeytin ağaçları arasında eşsiz doğası ve yanından akan Karınca dersiyle görülmeye değer bir yerdir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İle uzaklığımız yaklaşık 100 km İlçe merkezine uzaklığımız ise sadece 7 km mesafededir.