BALIKESİR / BURHANİYE - Bahadınlı Ortaokulu

Muhammet ŞENYİĞİT - Okul Müdürü

1979 yılında Balıkesir´in Savaştepe ilçesine bağlı Söğütcük köyünde doğmuştur. İlkokulu Söğütcük köyü ilkokulunu bitirdikten sonra ortaokul ve liseyi sırasıyla Balıkesir Ortaokulu ve Balıkesir Lisesinde öğrenim görmüştür. Üniversite öğrenimini Atatürk Üniversitesi, Ağrı Eğitim Fakültesinde(sınıf öğretmenliği) tamamladıktan sonra Erzurum-Tekman ilçesinin Çevirme köyüne 2001 yılında sınıf öğretmeni olarak atanmıştır. 2005  yılından sonra Tekirdağ Çerkezköy, Balıkesir Manyas ve Burhaniye´in çeşitli okullarında öğretmenlik yapmıştır. 2016-2019 yılları arasında Burhaniye Halk Eğitim Merkezinde müdür yardımcısı olarak görev yapmıştır. 02/10/2019 tarihinde okulumuza müdür olarak atanmış olup halen bu görevini sürdürmektedir.